Referenties

Duurzaamheid: Twee proefwoningen (aan de Rector Beverstraat) met innovatieve vloer op zand oplossing succesvol afgerond. Begane grondvloeren zijn comfortabel en klaar voor de toekomst.

In samenwerking met Goed Wonen Gemert, Atriensis Innovatie en Takkenkamp is in Gemert in een proefproject ontwikkeld om twee woningen te voorzien met het nieuwe vloer op zand isolatie systeem met een minimale impact voor de bewoners.

Behalve het wegnemen van vochtklachten, het 'koude voeten syndroom' en het verbeteren van het binnenmilieu in de woningen is de grootste toevoeging van vloer op zand isolatie eigenlijk “het gebrek aan toevoeging”. Dat wil zeggen dat er een kwalitatief goed en duurzaam resultaat behaald wordt zonder dat er sloop plaatsvindt. Een mooie stap in het circulariteit vraagstuk en “closing the loop”.

Daarnaast is er nog een onderdeel van deze innovatie die niet onvermeld mag blijven. Opgedane ervaringen en ingebrachte verbeterpunten vanuit Goed Wonen Gemert zijn inmiddels doorontwikkeld naar een speciale robot met minimale werkruimte in de voortuin.

Samen komen we verder met het verduurzamen van ons vastgoed.

Goed wonen GemertJoris Wismans - Manager Vastgoed